Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai vištienos blauzdelių (keptos)
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų pievagrybių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje pakepinti grybus ir supjaustytus svogūnus, sudėti prieskonius.
Nulupti vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustyti.
Kai grybai su svogūnais iškeps, palaukti kol atvės ir sumaišyti su vištiena bei majonezu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai vištienos blauzdelių (keptos)
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų pievagrybių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje pakepinti grybus ir supjaustytus svogūnus, sudėti prieskonius.
Nulupti vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustyti.
Kai grybai su svogūnais iškeps, palaukti kol atvės ir sumaišyti su vištiena bei majonezu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą