Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
- 200 gramų sparaginių pupelių
- 1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
- 200 gramų sparaginių pupelių
- 1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą