Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
  • 200 gramų sparaginių pupelių
  • 1 sauja gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
  • 200 gramų sparaginių pupelių
  • 1 sauja gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų