• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas porų
  • 1 stiklinė kukurūzų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas porų
  • 1 stiklinė kukurūzų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti ir išvirti. Pastatyti nuošaliau, kol atvės.
  2. Porus (baltą dalį) susmulkinti - griežinėliais.
  3. Atvėsusius pievagrybius susmulkinti ir sumaišyti su porais. Suberti kukurūzus.
  4. Suberti kukurūzus . Apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti druska. Viską išmaišyti ir užpilti aliejaus.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų