Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 1 stiklinė bulvių (košė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuvalyti ir nuplauti. Galvutes nupjaustyti ir sveikas ištroškinti svieste. Kotelius smulkiai supjaustyti, ištroškinti, sumaišyti su bulvių koše ir smarkiai papipirinti. Šiuo mišiniu pripildyti pievagrybių galvutes. Ant kiekvienos jų uždėti po griežinėlį agurko. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 1 stiklinė bulvių (košė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuvalyti ir nuplauti. Galvutes nupjaustyti ir sveikas ištroškinti svieste. Kotelius smulkiai supjaustyti, ištroškinti, sumaišyti su bulvių koše ir smarkiai papipirinti. Šiuo mišiniu pripildyti pievagrybių galvutes. Ant kiekvienos jų uždėti po griežinėlį agurko. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą