Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 1 stiklinė bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuvalyti ir nuplauti. Galvutes nupjaustyti ir sveikas ištroškinti svieste. Kotelius smulkiai supjaustyti, ištroškinti, sumaišyti su bulvių koše ir smarkiai papipirinti. Šiuo mišiniu pripildyti pievagrybių galvutes. Ant kiekvienos jų uždėti po griežinėlį agurko. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 1 stiklinė bulvių (košė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuvalyti ir nuplauti. Galvutes nupjaustyti ir sveikas ištroškinti svieste. Kotelius smulkiai supjaustyti, ištroškinti, sumaišyti su bulvių koše ir smarkiai papipirinti. Šiuo mišiniu pripildyti pievagrybių galvutes. Ant kiekvienos jų uždėti po griežinėlį agurko. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų