Tešlą iškočioti į storesnį, stačiakampio formos blyną. Ant pusės iškočiotos tešlos ploto išdėlioti susmulkintą kumpį, pomidorus, svogūnų griežinėlius bei užbarstyti mocarela sūrį. Tuomet užlenkti likusią pusę tešlos blyno ir tešlos kraštus gerai sulipinti. Paruoštą picą dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos, aptepti picą su bazilikais sumaišytu pomidorų padažu ir kepti apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltą. Skanaus!
Autorius: Šarūnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (džiovintas, smulkintas)
100 gramų pomidorų pastos (džiovinti)
2 vienetai svogūnų
120 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
šiek tiek pomidorų padažo
150 gramų mocarelos sūrio
400 gramų tešlos (picos papločiams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą iškočioti į storesnį, stačiakampio formos blyną. Ant pusės iškočiotos tešlos ploto išdėlioti susmulkintą kumpį, pomidorus, svogūnų griežinėlius bei užbarstyti mocarela sūrį. Tuomet užlenkti likusią pusę tešlos blyno ir tešlos kraštus gerai sulipinti. Paruoštą picą dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos, aptepti picą su bazilikais sumaišytu pomidorų padažu ir kepti apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltą. Skanaus!