Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žievė)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (ant peilio galiuko)
  • 500 gramų persikų (švieži)
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 150 gramų grietinėlės
  • šiek tiek mėtų (arba citrinų balzamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikus nuplauti, užplikyti karštu vandeniu ir palikti 1 minutei. Tada užpilti šaltu vandeniu, nulupti, pašalinti sėklas ir supjaustyti griežinėliais.

    Į maža puodą supilti cukrų, vyną, dėti pipirų, pusę smulkintų persikų ir ant mažos ugnies, maišant, virti 5 minutes. Dėti grietinėlę, citrinų žievelę, pilti apie pusė stiklinės vandens ir pavirti iki užvirimo. Viralą greit ataušinti šaltame vandenyje iki kambario temperatūros, o tada dėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

    Patiekti su likusiais persikais, citrinų balzamu ar mėtų lapeliais.

Autorius: Alma

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žievė)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (ant peilio galiuko)
  • 500 gramų persikų (švieži)
  • 300 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 150 gramų grietinėlės
  • šiek tiek mėtų (arba citrinų balzamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikus nuplauti, užplikyti karštu vandeniu ir palikti 1 minutei. Tada užpilti šaltu vandeniu, nulupti, pašalinti sėklas ir supjaustyti griežinėliais.

    Į maža puodą supilti cukrų, vyną, dėti pipirų, pusę smulkintų persikų ir ant mažos ugnies, maišant, virti 5 minutes. Dėti grietinėlę, citrinų žievelę, pilti apie pusė stiklinės vandens ir pavirti iki užvirimo. Viralą greit ataušinti šaltame vandenyje iki kambario temperatūros, o tada dėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

    Patiekti su likusiais persikais, citrinų balzamu ar mėtų lapeliais.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų