Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 česnakų
  • 1 sauja peletrūno
  • 3 vienetai svogūnų (raudoni)
  • 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 1/4 stiklinės druskos
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
    Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
    Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje.
    Skanaus.

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 česnakų
  • 1 sauja peletrūno
  • 3 vienetai svogūnų (raudoni)
  • 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 1/4 stiklinės druskos
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
    Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
    Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje.
    Skanaus.

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų