Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 česnakų
- 1 sauja peletrūno
- 3 vienetai svogūnų (raudoni)
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 1/4 stiklinės druskos
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 česnakų
- 1 sauja peletrūno
- 3 vienetai svogūnų (raudoni)
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 1/4 stiklinės druskos
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą