Supjaustytus svogūnus, lašinukus apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min.
Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
500 mililitrų pieno
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
500 mililitrų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytus svogūnus, lašinukus apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min.
Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.