Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek kiaulės lašinių (šalto rūkymo)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imamos švariai nuplautos neluptos bulvės, perpjaunamos pusiau, sudedamos į kepimo skardą, pabarstomos druska.
Šalto rūkymo lašinukai supjaustomi maždaug 1 cm kūbeliais ir persmeigiami po kelis ant dantų krapštuko.
Gauti iešmukai susmaigstomi į bulves ir pašaunami į orkaitę.
Kepama apie 40 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Greita ir skanu, man asmeniškai patinka su troškintais raugintais kopūstais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek kiaulės lašinių (šalto rūkymo)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imamos švariai nuplautos neluptos bulvės, perpjaunamos pusiau, sudedamos į kepimo skardą, pabarstomos druska.
Šalto rūkymo lašinukai supjaustomi maždaug 1 cm kūbeliais ir persmeigiami po kelis ant dantų krapštuko.
Gauti iešmukai susmaigstomi į bulves ir pašaunami į orkaitę.
Kepama apie 40 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Greita ir skanu, man asmeniškai patinka su troškintais raugintais kopūstais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą