2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1/4 vieneto kopūstų (švieži)
3 vienetai paprikų (trijų rūšių (spalvų))
1 vienetas salierų (stiebas)
1 vienetas svogūnų
4 vienetai vištienos blauzdelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.