REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1/4 vieneto kopūstų (švieži)
  • 3 vienetai paprikų (trijų rūšių (spalvų))
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1/4 vieneto kopūstų (švieži)
  • 3 vienetai paprikų (trijų rūšių (spalvų))
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų