Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1/4 vieneto kopūstų (švieži)
- 3 vienetai paprikų (trijų rūšių (spalvų))
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1/4 vieneto kopūstų (švieži)
- 3 vienetai paprikų (trijų rūšių (spalvų))
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2,5 l vandens užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją bei žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti pjaustytas daržoves bei virti tol, kol jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir per pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus prieskonius ir dar paverdame keletą minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą