• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų paprikų (raudona)
  • 100 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1.5 litro vandens
  • 2 vienetai sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • šiek tiek prieskonių (universalūs)
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų paprikų (raudona)
  • 100 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1.5 litro vandens
  • 2 vienetai sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • šiek tiek prieskonių (universalūs)
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sultinį paruoškite iš vandens ir dviejų „Knorr Buljonetė“ pakuočių.

    Išvalykite paprikas ir supjaustykite kubeliais. Tuomet išvirkite sultinyje.

    Susmulkinkite ir pakepinkite svogūnus. Tuomet apibarstykite miltais ir dar šiek tiek pakepinkite.

    Sudėkite gautą masę į sriubą. Virkite 10 minučių.

    Sumaišykite kiaušinių trynius su nedideliu kiekiu karšto sultinio, kečupu ir sudėkite į sriubą.

    Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų