Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (papuošimui)
  • 1 stiklinė cukraus (glaistui)
  • 1 stiklinė medaus (glaistui)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų (tešlai)
  • 0.5 stiklinės vandens (glaistui)
  • 2 stiklinės aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla minkoma tol, kol pasidaro kieta, t.y. maždaug 1 val., kad kočiojant nereikėtų barstyti miltų.
    Vėliau tešla kočiojama labai plonai, bei supjaustoma norimos formos lapeliais.
    Visus glaistui skirtus produktus sumaišyti ir užvirti.
    Padarytus lapelius įdėti į indą su karštu aliejumi ir virti, kol apskrus.
    Išvirtus lapelius mirkyti medaus glaiste ir apibarstyti aguonomis.
    Iš lapelių lėkštėje formuoti piramidę.
    Skanaus!

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų (papuošimui)
  • 1 stiklinė cukraus (glaistui)
  • 1 stiklinė medaus (glaistui)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų (tešlai)
  • 0.5 stiklinės vandens (glaistui)
  • 2 stiklinės aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla minkoma tol, kol pasidaro kieta, t.y. maždaug 1 val., kad kočiojant nereikėtų barstyti miltų.
    Vėliau tešla kočiojama labai plonai, bei supjaustoma norimos formos lapeliais.
    Visus glaistui skirtus produktus sumaišyti ir užvirti.
    Padarytus lapelius įdėti į indą su karštu aliejumi ir virti, kol apskrus.
    Išvirtus lapelius mirkyti medaus glaiste ir apibarstyti aguonomis.
    Iš lapelių lėkštėje formuoti piramidę.
    Skanaus!

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų