Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves nulupkite ir nuplaukite. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite juostelėmis. Tada pilkite vištienos sultinį, užvirkite, suberkite tarkuotas morkas, pjaustytas bulves, nuplautus žirnius. Viską pagardinti prieskoniais ir virti kol išvirs.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves nulupkite ir nuplaukite. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite juostelėmis. Tada pilkite vištienos sultinį, užvirkite, suberkite tarkuotas morkas, pjaustytas bulves, nuplautus žirnius. Viską pagardinti prieskoniais ir virti kol išvirs.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą