• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė, tarkuota (glaistui))
  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota (tešlai))
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos, saldintos)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės jogurto (vanilinis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto (minkštas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1/3 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Patepame sviestu kepimo skardą.
    Dideliame dubenyje sumaišome miltus, 0,25 stiklinės cukraus, kepimo miltelius ir druską.
    Į sausų ingredientų mišinį sudedame sviestą ir šakute sutriname, kol gauname šlapių trupinių masę.
    Tuomet sudedame spanguoles, vanilę, 1 šaukštelį apelsino žievelės, supilame jogurtą, pasukas ir viską gerai išmaišome.
    Iš gautos tešlos suformuojame 3-4 kamuoliukus, juos pakočiojame ir gautus blynus supjaustome į trikampius paplotėlius.
    Sumaišome viename dubenyje pieną, 0,2 stiklinės cukraus bei 1 šaukštą apelsino žievelės ir gautu mišiniu apibarstome paplotėlius.
    Paruoštus paplotėlius dedame ant paruoštos kepimo skardos ir kepame apie 15-20 min.
    Iškeptus paliekame 5 min. pravėsti ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Skaistė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė, tarkuota (glaistui))
  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota (tešlai))
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos, saldintos)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės jogurto (vanilinis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto (minkštas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1/3 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Patepame sviestu kepimo skardą.
    Dideliame dubenyje sumaišome miltus, 0,25 stiklinės cukraus, kepimo miltelius ir druską.
    Į sausų ingredientų mišinį sudedame sviestą ir šakute sutriname, kol gauname šlapių trupinių masę.
    Tuomet sudedame spanguoles, vanilę, 1 šaukštelį apelsino žievelės, supilame jogurtą, pasukas ir viską gerai išmaišome.
    Iš gautos tešlos suformuojame 3-4 kamuoliukus, juos pakočiojame ir gautus blynus supjaustome į trikampius paplotėlius.
    Sumaišome viename dubenyje pieną, 0,2 stiklinės cukraus bei 1 šaukštą apelsino žievelės ir gautu mišiniu apibarstome paplotėlius.
    Paruoštus paplotėlius dedame ant paruoštos kepimo skardos ir kepame apie 15-20 min.
    Iškeptus paliekame 5 min. pravėsti ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Skaistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų