Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 225 gramai cukraus
  • 200 gramų graikinių riešutų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).

    Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.

    Skanaus!!! :)

Autorius: Linksma

INGREDIENTAI:

  • 225 gramai cukraus
  • 200 gramų graikinių riešutų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).

    Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.

    Skanaus!!! :)

Autorius: Linksma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų