Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 800 gramų lydekų (arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis)
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- 1 stiklinė apelsinų sulčių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 800 gramų lydekų (arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis)
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- 1 stiklinė apelsinų sulčių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą