REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 800 gramų lydekų (arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis)
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
    Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
    Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
    Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
    Gero apetito!

Autorius: Liveta

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 800 gramų lydekų (arba kitokia Jūsų mėgstama žuvis)
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis nuplaunama, nupjaustomi pelekai, supjaustoma žuvis mažesniais gabaliukais, išimami kaulai ir pabarstoma druska, žuvies prieskoniais bei pipirais.
    Apdoroti žuvies gabaliukai sudedami į kepimo indą ir apibarstomi džiūvėsėliais.
    Apelsinų sultys sumaišomos su grietine bei smulkintais česnakais ir supilamos į kepimo indą ant žuvies.
    Kiekvienas žuvies gabaliukas apdedamas sviesto riekelėmis ir viskas kepama apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškepta žuvis apibarstoma žalumynais ir patiekiama su mėgstamu padažu.
    Gero apetito!

Autorius: Liveta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų