Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 1/5 kilogramo bulvių
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 10 vienetų vištienos sparnelių
  • 2 stiklinės acto (balzaminis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius nuplauname ir nusausiname.
    Marinatui sumaišome balzaminį actą, medų, išspaustą česnaką, druską bei pipirus.
    Sparnelius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su marinatu ir paliekame bent 1 val. pasimarinuoti.
    Išsimarinavusius sparnelius sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstome šiek tiek marinatu ir šalia sudedame nuskustas bei supjaustytas bulves.
    Bulves dar apibarstome druska bei pipirais ir apšlakstome aliejumi.
    Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Geriausia pirmąsias 20 min. kepti uždengus folija, o, paskui, baigti kepti nuėmus foliją.
    Patiekiame karštus.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 1/5 kilogramo bulvių
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 10 vienetų vištienos sparnelių
  • 2 stiklinės acto (balzaminis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius nuplauname ir nusausiname.
    Marinatui sumaišome balzaminį actą, medų, išspaustą česnaką, druską bei pipirus.
    Sparnelius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su marinatu ir paliekame bent 1 val. pasimarinuoti.
    Išsimarinavusius sparnelius sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstome šiek tiek marinatu ir šalia sudedame nuskustas bei supjaustytas bulves.
    Bulves dar apibarstome druska bei pipirais ir apšlakstome aliejumi.
    Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Geriausia pirmąsias 20 min. kepti uždengus folija, o, paskui, baigti kepti nuėmus foliją.
    Patiekiame karštus.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų