Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kalendrų (smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų ((sultys))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kalendrų (smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų ((sultys))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę padaliname norimo dydžio kepsnelius.
    Pasigaminame marinatą iš citrinų sulčių, medaus, kalendros, išspaustų česnakų bei prieskonių ir ištriname juo vištienos krūtinėlę.
    Paliekame bent 2 valandoms pasimarinuoti.
    Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų