Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (Santa maria, žuvims)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su pienu, prieskoniais, druska ir miltais. Įmaišome krevetes. Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nelabai kaitrios ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiam ir apkepam kitą pusę. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (Santa maria, žuvims)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su pienu, prieskoniais, druska ir miltais. Įmaišome krevetes. Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nelabai kaitrios ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiam ir apkepam kitą pusę. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų