Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 350 gramų morkų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkinta)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų žirnių
  • 150 gramų kiaulienos
  • 150 gramų kiaulės lašinių
  • 250 gramų jautienos (su kaulu)
  • 150 gramų veršienos
  • 1 vienetas dešrelių (rūkyta)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa ir lašiniukai užpilama 2 L šalto vandens ir užkaičama. Po 1—2 val. supilami per naktį pamirkyti žirniai ir prieskoniai. Kai mėsa beveik išverda, sudedama nuvalytos, smulkiai supjaustytos morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, supjaustyti kopūstai, o po 10 min.— supjaustyti pomidorai. Sriuba dar paverčiama, kol suminkštėja produktai. Po to mėsa išgriebiama, išimami kaulai. Dešrelės supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į sriubą. Viskas dar kartą užvirinama. Į išvirusią sriubą įberiama petražolių lapelių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų