REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 kilogramas obuolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų grietinės (kremui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 150 gramų džiovintų spanguolių
  • 100 gramų baltojo šokolado
  • 100 gramų džiovintų greipfrutų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės miltai
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 kilogramas obuolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų grietinės (kremui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 150 gramų džiovintų spanguolių
  • 100 gramų baltojo šokolado
  • 100 gramų džiovintų greipfrutų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėje išmaišyti druską, cukrų (2 šaukštai), kepimo miltelius, supilti į pravėsintą tirpintą sviestą, sumaišyti su miltais, išminkyti. Tešla iškloti torto formą.
  2. Nuluptus obuolius supjaustyti plonai, apšlakstyti citrinos sultimis, apiberti kupinu šaukštu cukraus.
  3. Kremui išplakti 2 šaukštus cukraus su kiaušiniais, sumaišyti su grietine, krakmolu.
  4. Dėti į skardą obuolių, pilti spanguolių, tuomet pilti kremo ir taip vis sluoksniuoti. Lengvai pakratyti skardą.
  5. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180 temperatūroje 50 minučių.
  6. Aptarkuoti karštą tortą šokoladu ir džiovintais greipfrutais, toliau puošti pagal savo norus, turimais produktais.

    Aš dar kraštus apglaisčiau cukraus pudros ir citrinos glaistu, apibėriau riešutais.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų