• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus pudros
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (viršui)
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (viršui)
  • 100 gramų riešutų (viršui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 C.

    Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
    Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę.
    Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
    Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą.
    Riešutus susmulkiname peiliu arba blenderiu, dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
    Riešutų masę dedame ant tešlos.
    Kepti apie 35 min.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus pudros
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (viršui)
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (viršui)
  • 100 gramų riešutų (viršui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 C.

    Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
    Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę.
    Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
    Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą.
    Riešutus susmulkiname peiliu arba blenderiu, dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
    Riešutų masę dedame ant tešlos.
    Kepti apie 35 min.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų