REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų graikinių riešutų
  • 4 vienetai obuolių
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 25 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Sviestą ištrinti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių plakinį, sudėti sviestą, išmaišyti.
    Obuolius nulupti ir perpjauti per pusę, išimti sėklas, apšlakstyti citrinos sultimis. Vieną obuolį sutarkuoti ir sumaišyti su tešla.
    Tešlą sukrėsti į sviestu pateptą kepimo formą.
    Obuolių puseles įspausti ant tešlos apvalia puse į viršų. Obuolių viršų galima išraižyti.
    25 g sviesto sutarkuoti, sumaišyti su pasmulkintais riešutais ir truputėliu miltų ir cukraus. Gautą masę sudėti ant tešlos tarp obuolių.
    Kepti 40 min.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų graikinių riešutų
  • 4 vienetai obuolių
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 25 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Sviestą ištrinti su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių plakinį, sudėti sviestą, išmaišyti.
    Obuolius nulupti ir perpjauti per pusę, išimti sėklas, apšlakstyti citrinos sultimis. Vieną obuolį sutarkuoti ir sumaišyti su tešla.
    Tešlą sukrėsti į sviestu pateptą kepimo formą.
    Obuolių puseles įspausti ant tešlos apvalia puse į viršų. Obuolių viršų galima išraižyti.
    25 g sviesto sutarkuoti, sumaišyti su pasmulkintais riešutais ir truputėliu miltų ir cukraus. Gautą masę sudėti ant tešlos tarp obuolių.
    Kepti 40 min.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų