Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas margarino ("Vilnius", pakeliais)
- 7/10 kilogramo obuolių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 4 vienetai ledų (rutuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną „Vilnius“ kepiniams sušaldome kameroje ir sutarkuojame per stambia tarką. Pilame cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišome, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) supilame į skardą (išteptą margarinu) ir suspaudžiame. Ant jos dedame tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyome likusius trupinius. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas margarino ("Vilnius", pakeliais)
- 7/10 kilogramo obuolių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 4 vienetai ledų (rutuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną „Vilnius“ kepiniams sušaldome kameroje ir sutarkuojame per stambia tarką. Pilame cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišome, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) supilame į skardą (išteptą margarinu) ir suspaudžiame. Ant jos dedame tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyome likusius trupinius. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą