INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 7 vienetai obuolių
- 6 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
- šiek tiek sviesto (formai ištepti)
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek riešutų (kapoti, apibarstymui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjaukite obuolių sėklalizdžius per viršų (reikia specialaus peilio).
Obuolius sudėkite į kepimo formą. Obuolių vidų užpildykite cukrumi.
Kiek liks cukraus, išplakite su kiaušiniais. Po to įmaišykite grietinę su soda bei miltus.
Į kepimo formą supilkite tešlą. Viršų apibarstykite riešutais.
Kepkite 50 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Autorius: Roma
REKLAMA