INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 50 gramų lazdyno reišutų
- 100 gramų margarino
- 5 vienetai obuolių
- 300 gramų ryžių
- šiek tiek vanilės
- 4 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti.
Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė.
Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais.
Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai.
Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50 - 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
REKLAMA