Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 260 gramų cukraus (rudasis)
- 3 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 380 gramų kvietinių miltų
- 120 mililitrų pieno
- 120 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę.
Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame.
Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 260 gramų cukraus (rudasis)
- 3 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 380 gramų kvietinių miltų
- 120 mililitrų pieno
- 120 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę.
Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame.
Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą