Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę. Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame. Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
260 gramų cukraus (rudasis)
3 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
380 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų pieno
120 mililitrų aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę. Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame. Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.