• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų cukraus (rudasis)
  • 3 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 380 gramų kvietinių miltų
  • 120 mililitrų pieno
  • 120 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę.
    Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame.
    Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų cukraus (rudasis)
  • 3 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 380 gramų kvietinių miltų
  • 120 mililitrų pieno
  • 120 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia sumaišome viename dubenyje birius ingredientus (t. y. miltus, kepimo miltelius ir cukrų) ir padarome viduryje duobutę.
    Į duobutę įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų, sudedame smulkiais kubeliais supjaustytus nuluptus obuolius ir palengva išsukame.
    Supilstome tešlą į formeles ir kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų