Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 100 gramų margarino
- 6 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 100 gramų margarino
- 6 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, margarino, kiaušinio ir 5 šaukštų cukraus užminkyti trapią tešlą, iškočioti ją ir išpjaustyti 10-15 cm dydžio kvadratais. Į nuluptų, išvalytų obuolių tuštumas įdėti razinų su likusiu cukrumi arba uogiene. Tada obuolius sudėti ant tešlos kvadratų, o tešlos kampus sukišti į buvusią sėklalizdžių vietą. Kepti pyragėlius karštoje orkaitėje, kol jie pasidarys gražiai gelsvi. Išimtus iš orkaitės ir dar karštus apibarstyti cukraus pudra. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą