Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 40 gramų migdolų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 40 gramų migdolų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą