• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų obuolių
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 30 gramų riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai uogienės (uogienės tirštiklis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius smulkiai supjaustyti, užpilti keliais šaukštais vandens, citrinų ir apelsinų sultimis, suberti cukrų, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles ir maišant virti, kol sutirštės (apie 30 min.). Baigiant įdėti uogienių tirštiklio ir pavirti 5 min. Išvirusią masę sumaišyti su kapotais riešutais ir užtepti ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu.
    Glajui: šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. Kai obuolių masė sustings, aptepti glajumi ir supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų obuolių
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 30 gramų riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai uogienės (uogienės tirštiklis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius smulkiai supjaustyti, užpilti keliais šaukštais vandens, citrinų ir apelsinų sultimis, suberti cukrų, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles ir maišant virti, kol sutirštės (apie 30 min.). Baigiant įdėti uogienių tirštiklio ir pavirti 5 min. Išvirusią masę sumaišyti su kapotais riešutais ir užtepti ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu.
    Glajui: šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. Kai obuolių masė sustings, aptepti glajumi ir supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų