Nuluptus obuolius smulkiai supjaustyti, užpilti keliais šaukštais vandens, citrinų ir apelsinų sultimis, suberti cukrų, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles ir maišant virti, kol sutirštės (apie 30 min.). Baigiant įdėti uogienių tirštiklio ir pavirti 5 min. Išvirusią masę sumaišyti su kapotais riešutais ir užtepti ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu. Glajui: šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. Kai obuolių masė sustings, aptepti glajumi ir supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!
Nuluptus obuolius smulkiai supjaustyti, užpilti keliais šaukštais vandens, citrinų ir apelsinų sultimis, suberti cukrų, tarkuotas citrinos ir apelsino žieveles ir maišant virti, kol sutirštės (apie 30 min.). Baigiant įdėti uogienių tirštiklio ir pavirti 5 min. Išvirusią masę sumaišyti su kapotais riešutais ir užtepti ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu. Glajui: šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje. Kai obuolių masė sustings, aptepti glajumi ir supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!