• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustyti)
  • 150 gramų jogurto
  • šiek tiek svogūnų laiškų (pjaustyti)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 300 gramų virtų dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui: į dubenį pilame jogurtą, dedame garstyčias, barstome pipirų, sezamo sėklų ir gerai išmaišome. Druskos dėti nereik, nes pakankamai sūrumo bus nuo garstyčių.

    Dešreles apkepiname keptuvėje, ataušiname. Sumaišome su pjaustytomis daržovėmis ir padažu.

    Salotas patiekti ant rūpios ar skrudintos duonos.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustyti)
  • 150 gramų jogurto
  • šiek tiek svogūnų laiškų (pjaustyti)
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 300 gramų virtų dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui: į dubenį pilame jogurtą, dedame garstyčias, barstome pipirų, sezamo sėklų ir gerai išmaišome. Druskos dėti nereik, nes pakankamai sūrumo bus nuo garstyčių.

    Dešreles apkepiname keptuvėje, ataušiname. Sumaišome su pjaustytomis daržovėmis ir padažu.

    Salotas patiekti ant rūpios ar skrudintos duonos.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų