Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
Patiekti šiltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
Patiekti šiltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą