Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
    Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
    Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų