Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.06 06:12 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
Patiekti šiltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų.
Virti ant mažos ugnies virš 2 val.
Patiekti šiltą.
Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą