Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vyniuogių (be kauliukų)
- 300 gramų vištos filė (virta)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną pasmulkinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, sumaišyti su mėsa.
Bulves, svogūną supjaustyti kubeliais.
Salotas pasūdyti, įberti pipirų, apšlakstyti citrinos sultimis ir sumaišyti su majonezu ir grietine.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vyniuogių (be kauliukų)
- 300 gramų vištos filė (virta)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną pasmulkinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, sumaišyti su mėsa.
Bulves, svogūną supjaustyti kubeliais.
Salotas pasūdyti, įberti pipirų, apšlakstyti citrinos sultimis ir sumaišyti su majonezu ir grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą