INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves sutarkuojame ir nusunkiame skystį.
Mažais kubeliais supjaustome morkas bei svogūnus ir viską dedame į faršą.
Įmušame kiaušinius, sudedame prieskonius ir druską.
Išminkome ir padaliname į 3-4 paplotėlius (pailgus) ir kepame 200-220 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
Tiekiant galima padaryti iš lauro lapų ausytes, o iš pipirų akis ir lūpas.
Skanaus.
Autorius: Ligita
REKLAMA