Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 arbatinių šaukštelių kakavos
- 1 kilogramas sausainių (Gaidelis)
- 200 gramų sviesto
- 800 gramų kondensuoto pieno
- 5 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno (Rududu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sulaužykite sausainius gabaliukais. Metaliniame indely užkaiskite ant viryklės ir ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir kakavą, viską pavirkite apie 5-10 min. Nuimkite nuo viryklės ir užpilkite sausainius gauta mase, viską išmaišykite, tada sudėkite mažais gabaliukais rududu kremą ir išpilkite ant sviestinio popieriaus, suvyniokite į dešros formą. Palikite šaldiklyje 2 parom. Vietoj rududu galima įdėti 2 šaukštelius aguonų, bet čia skonio reikalas.
SKANAUS TIKUOSI JUMS PATIKS!!!!
INGREDIENTAI:
- 10 arbatinių šaukštelių kakavos
- 1 kilogramas sausainių (Gaidelis)
- 200 gramų sviesto
- 800 gramų kondensuoto pieno
- 5 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno (Rududu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sulaužykite sausainius gabaliukais. Metaliniame indely užkaiskite ant viryklės ir ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir kakavą, viską pavirkite apie 5-10 min. Nuimkite nuo viryklės ir užpilkite sausainius gauta mase, viską išmaišykite, tada sudėkite mažais gabaliukais rududu kremą ir išpilkite ant sviestinio popieriaus, suvyniokite į dešros formą. Palikite šaldiklyje 2 parom. Vietoj rududu galima įdėti 2 šaukštelius aguonų, bet čia skonio reikalas.
SKANAUS TIKUOSI JUMS PATIKS!!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą