Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai sausainių („Gaidelis“, pakeliai)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai sausainių („Gaidelis“, pakeliai)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupiname giliame inde.
    Puode ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną bei suberiame kakavą (beriant maišyti) ir užviriname.
    Kad nesusidarytų gumuliukai, galima kakavą prieš tai išmaišyti nedideliame kiekyje pieno.
    Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome.
    Tvirtu maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį.
    Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų