Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 valgomieji šaukštai petražolių (džiovintos, smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 10 valgomųjų šaukštų vandens
  • 1 stiklinė parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė mocarelos sūrio (trintas)
  • 1 stiklinė sūris (Ricotta, trintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti ant stalo miltus, sumaišyti juos su 1 šaukšteliu druskos ir centre padaryti duobutę.
    Į duobutę supilti aliejų, įmušti 2 kiaušinius, šakute sumaišyti aliejų bei kiaušinius ir tuomet įmaišyti miltus.
    Tuomet supilti vandenį ir išminkyti vientisą kietą tešlą.
    Gautą tešlą apibarstyti miltais, suvynioti į polietileninę plėvelę ir padėti maždaug 1 val. pastovėti.
    Viename dubenyje sumaišyti visus tris sūrius, 1 kiaušinį, 1 šaukštelį druskos, juoduosius pipirus bei petražoles.
    Plonai iškočioti tešlą, ant pusės tešlos ploto paskleisti sūrių masę, užlenkti kitą pusę tešlos blyno ir gerai suspausti tešlos kraštus.
    Tuomet suformuokite kvadratinius koldūnus. Tai nesunkiai galima padaryti su specialiu kočėlu arba pasitelkus kitus Jums patogius įrankius.
    Koldūnus atskirti ir palikti apie 1 val., kad apdžiūtų.
    Paruoštus koldūnus virti apie 8-10 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekti šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 valgomieji šaukštai petražolių (džiovintos, smulkintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 10 valgomųjų šaukštų vandens
  • 1 stiklinė parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 stiklinė mocarelos sūrio (trintas)
  • 1 stiklinė sūris (Ricotta, trintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti ant stalo miltus, sumaišyti juos su 1 šaukšteliu druskos ir centre padaryti duobutę.
    Į duobutę supilti aliejų, įmušti 2 kiaušinius, šakute sumaišyti aliejų bei kiaušinius ir tuomet įmaišyti miltus.
    Tuomet supilti vandenį ir išminkyti vientisą kietą tešlą.
    Gautą tešlą apibarstyti miltais, suvynioti į polietileninę plėvelę ir padėti maždaug 1 val. pastovėti.
    Viename dubenyje sumaišyti visus tris sūrius, 1 kiaušinį, 1 šaukštelį druskos, juoduosius pipirus bei petražoles.
    Plonai iškočioti tešlą, ant pusės tešlos ploto paskleisti sūrių masę, užlenkti kitą pusę tešlos blyno ir gerai suspausti tešlos kraštus.
    Tuomet suformuokite kvadratinius koldūnus. Tai nesunkiai galima padaryti su specialiu kočėlu arba pasitelkus kitus Jums patogius įrankius.
    Koldūnus atskirti ir palikti apie 1 val., kad apdžiūtų.
    Paruoštus koldūnus virti apie 8-10 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekti šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų