Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens (karštas)
  • šiek tiek vandens (trečdalis)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

    Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

    Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

    Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens (karštas)
  • šiek tiek vandens (trečdalis)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

    Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

    Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

    Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų