Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens (karštas)
- šiek tiek vandens (trečdalis)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.
Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens (karštas)
- šiek tiek vandens (trečdalis)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.
Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą