INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   avokadų 
-   250 gramų   bulvių (saldžiosios) 
-   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1 sauja   petražolių (smulkintos, šviežios) 
-   200 gramų   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
 
 Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
 
 Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
 
 Skanaus!
   Autorius: Čiop Čiop 
     REKLAMA