• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 250 gramų bulvių (saldžiosios)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos, šviežios)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 250 gramų bulvių (saldžiosios)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos, šviežios)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.

    Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.

    Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.

    Skanaus!

Autorius: Čiop Čiop

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų