Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves. Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu. Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle. Tinka valgyti pertrynus. Skanaus!
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
5 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 litrai sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves. Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu. Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle. Tinka valgyti pertrynus. Skanaus!