• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
  • 5 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 litrai sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje.
    Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves.
    Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu.
    Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle.
    Tinka valgyti pertrynus.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
  • 5 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 litrai sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje.
    Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves.
    Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu.
    Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle.
    Tinka valgyti pertrynus.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų