Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 0.5 vieneto salierų
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 10 vienetų riešutų (anakardžių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, obuolį, salierą sutarkuojame per tarką. Į šią masę įdedame trintų riešutų, majonezo, grietinės, apelsino sulčiu, prieskoniu.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 0.5 vieneto salierų
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • 10 vienetų riešutų (anakardžių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, obuolį, salierą sutarkuojame per tarką. Į šią masę įdedame trintų riešutų, majonezo, grietinės, apelsino sulčiu, prieskoniu.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų