Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 6 vienetai kiaulės šoninės (rūkyta, plačios juostelės)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų gražgarsčių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 6 vienetai kiaulės šoninės (rūkyta, plačios juostelės)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų gražgarsčių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir porą supjaustykite šiaudeliais, salotas nuplaukite ir nupurtykite.
    Pusėje litro vandens, užvirinto su pipirų žirneliais, laurų lapu ir trupučiu druskos, apvirkite morkas, kad būtų pusiau minkštos.
    Porus sudėkite į sietelį ir pusei minutės įmerkite į verdantį vandenį.
    Po to vandenį nuvarvinkite, o porus pašlakstykite citrinos sultimis.
    Kumpio juosteles ištepkite majonezu, pabarstykite maltais pipirais ir ant viršaus dėkite keletą salotų lapų, morkų, porų šiaudelių, susukite ritinėlius ir susmeikite juos mediniais dantų krapštukais.
    Patiekite kaip šaltą užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų