Morkas sumaišyti su ištirpintu margarinu, suberti cukrų, gerai išmaišyti ir tada suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkyti tešlą ir padalinti ją į 7 kamuoliukus (truputį didesnius nei teniso kamuoliukai). Palaikyti tešlą šaldytuve 2 val. Tešlos kamuoliukus iškočioti ir iškepti 200 laipsnių orkaitėje. Suplakti grietinę su cukrumi ir vanile. Kremas gali būti skystokas. Pertepti šiuo kremu visus papločius, uždėti ant viršaus presą ir palikti šaldytuve nakčiai. Kitą dieną papuošti torto viršų.
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
7 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
250 gramų margarino
1 stiklinė morkų (smulkiai sutarkuotos)
1 vienetas kiaušinių
4 stiklinės kvietinių miltų
500 gramų grietinės (kremui)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilino (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sumaišyti su ištirpintu margarinu, suberti cukrų, gerai išmaišyti ir tada suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkyti tešlą ir padalinti ją į 7 kamuoliukus (truputį didesnius nei teniso kamuoliukai). Palaikyti tešlą šaldytuve 2 val. Tešlos kamuoliukus iškočioti ir iškepti 200 laipsnių orkaitėje. Suplakti grietinę su cukrumi ir vanile. Kremas gali būti skystokas. Pertepti šiuo kremu visus papločius, uždėti ant viršaus presą ir palikti šaldytuve nakčiai. Kitą dieną papuošti torto viršų.