Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas moliūgų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vištienos sultinį sudėkite tarkuotų moliugų, tarkuotą morką, svieste pakepintus svogūnus, česnako skiltelę, supjaustytą bulvę. Verdame apie 20 min. Po to supilame grietinėlę ir pagardiname petražolėmis, druska, pipirais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas moliūgų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vištienos sultinį sudėkite tarkuotų moliugų, tarkuotą morką, svieste pakepintus svogūnus, česnako skiltelę, supjaustytą bulvę. Verdame apie 20 min. Po to supilame grietinėlę ir pagardiname petražolėmis, druska, pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą