Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kava ir moliūgai neatsiejami rudens akcentai. O juk ne už kalnų ir Helovynas! Taigi, kodėl gi nesujungus abiejų į vieną ir nepasimėgavus ilgu šaltu rudens vakaru Mėgstantiems kavą su aštriu skoniu imbiero galima dėti daugiau, o smaližiams - nepagailėti medaus. Moliūgų tyrės labai sunku rasti... Naudojau pirktą iš kūdikių maisto skyriaus.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų pieno
  • 60 mililitrų kavos (espreso)
  • 1 valgomasis šaukštas moliūgų tyrės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 1 žiupsnelis malto imbiero
  • Papuošimui:
  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 1 saujelė kavos (pupelės)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į nedidelį puodą supilti pieną, sukrėsti moliūgų tyrę, įberti prieskonių. Viską pašildyti ir išplakti iki standžių putų.
  2. Į aukštą taurę supilti maždaug pusę pieno, tada supilti kavą. Tada šaukštu sudėti likusį pieną ir putas.
  3. Papuošti cinamono lazdele ir kavos pupelėmis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų