Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė varškės
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos ((nugesinta))
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 stiklinė miltai ((elastingai tešlai))
  • Įdarui:
  • 2 stiklinės uogų (įvairios)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė varškės
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos ((nugesinta))
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 stiklinė miltai ((elastingai tešlai))
  • Įdarui:
  • 2 stiklinės uogų (įvairios)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įdėti sodą ir varškę, labai gerai išmaišyti. Įberti druskos ir persijotus miltus. Išminkyti tešlą. Turi nelipt prie ranku, bet išlikt minkšta, bus skaniau ir lengviau lipdysis.
  2. Puode užvirinti vandenį, ant viršaus užrišti merliuką arba uždėti kokį didesni sietelį. Suformuoti virtinius, sudėti ant puodo paliekant tarp jų tarpus, nes jie nemažai padidėja ir uždengti. Išlaikyti po dangčiu apie 7 min.

    Patiekti su uogienę ar grietinę.

    Skanaus.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų