Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų lašišų (rūkyta)
  • 200 mililitrų majonezo
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 100 gramų pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų lašišų (rūkyta)
  • 200 mililitrų majonezo
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 100 gramų pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį sutarkuoti. Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti formuojant širdelė: supjaustytas agurkas, ryžiai, kiaušiniai, žalumynai, pusė majonezo, tarkuotas sūris, virtos krevetės, žalumynai, likęs majonezas. Mišrainės viršų apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais. Apibarstome sezamo sėklomis.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų